Restyling

JBRestyling is gespecialiseerd in het uitdeuken zonder spuiten (RESTYLEN).

Wat is . . .

Hoe vaak gebeurt het niet dat een auto kleine deukjes vertoond door het parkeren van de wagen, door hagelbuien, vandalisme, etc.?
Met uitdeuken zonder spuiten wordt het herstellen van schade aan de auto waarvan de lak niet is beschadigd, bedoeld. Het gaat meestal om schade veroorzaakt door parkeermanoeuvers, hagel of vandalisme. Dit zijn RESTYLE schades en kunnen voor de volle 100% worden hersteld zonder dat de auto opnieuw overgespoten hoeft te worden. Deze deuken zijn ‘eenvoudig’ te verwijderen. Ook als deze achter stijlen zitten is het mogelijk deze te repareren.

+31(0)6 – 42 61 32 16

info@jbrestyling.be

De verrichtingen

Het systeem ‘Uitdeuken zonder spuiten’ werkt als volgt. Door middel van een stalen tool wordt aan de achterzijde van de deuk druk uitgeoefend. Aan de voorzijde van het plaatwerk staat een lamp welke op de schade is geprojecteerd. Hierin kan de schadehersteller zien waar hij met zijn tool is en in welke mate de deuk terug gebracht moet worden. Het bijkomende voordeel is dat het niet overgespoten hoeft te worden en wordt voorkomen dat er kleurverschil ontstaat.

RESTYLEN

Deze techniek is het terug masseren van de deuk, door van binnenuit met speciale tools. Hier kennen we meerdere manieren voor, zoals bijvoorbeeld: lijmtechniek en inductie.

PUSH-to-PAINT

Deze techniek wordt gebruikt wanneer bijvoorbeeld een portier of scherm vernieuwd moet worden. Het portier of scherm wordt zo ver mogelijk in zijn oorspronkelijke vorm teruggebracht. Het betreffende deel hoeft dan niet vervangen te worden. Het autoschadebedrijf kan daarna het portier of scherm eventueel verder afmaken.