SPOTrepair

JBRestyling Spotrepair is gespecialiseerd in het repareren van lak schades.

Wat is . . .

Het plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades van ongeveer een A4 grootte en kan toegepast worden om bijvoorbeeld bumpers, sierlijsten, velgen, motortanken, spatborden, etc. te repareren.
Onze reparaties kunnen we op locatie uitvoeren mits we droog kunnen staan en de beschikking hebben over stroom. Afhankelijk van de schade zal de reparatie ongeveer 2,5 uur duren.

+31(0)6 – 42 61 32 16

info@jbrestyling.be

De verrichtingen

* het schuren van het oppervlak
* eventueel plamuren om oneffenheden op te vullen,
* schuren van het plamuur,
* grondverf aanbrengen (drogen dmv uv-licht),
* Kleur meten met een spectrometer,
* afplakken en ontvetten van het te spuiten oppervlakte,
* het aanbrengen van kleur (drogen dmv infraroodlamp),
* vernis aanbrengen (drogen dmv infraroodlamp),
* plakband verwijderen en oppervlakte poetsen.

Na deze stappen is de reparatie klaar. We raden aan het gerepareerde oppervlakte 2 weken niet te wassen, zodat deze nog goed kan uitharden.

Krassen verwijderen en steenslag correctie

Sommige krassen kunnen verholpen worden door middel van het beschadigde oppervlak waterproof te schuren en het daarna in meerdere stappen te polijsten.
Bij steenslag correctie wordt de steenslag met speciale lak in de kleur van de auto gevuld en daarna geschuurd om een vlak oppervlakte te krijgen en daarna gepolijst.
Met deze methode kan men beschadigingen zo wegwerken, dat het niet meer storend is en is dus ook vanwege de veel kortere reparatie ook goedkoper dan spotrepair.

Velgen reparatie

Het repareren en spuiten van velgen is ook mogelijk op locatie. U moet dan denken aan stoeprandschade en of het in een andere kleur spuiten van uw velgen.
Dit doen we in principe alleen bij bedrijven, omdat meestal de band van de velg gedrukt dient te worden om overal goed bij te kunnen.
Wij zijn bezig om particulieren op afspraak te ontvangen op onze eigen locatie.